Den perfekta basgarderoben

En perfekt basgarderob ser till att du alltid har någonting att ha på dig och även att du inte behöver stå i timmar och välja kläder varje morgon. Du kommer alltid se välklädd ut samtidigt som dina kläder är enkla att matcha med varandra tack vare alla basplagg. En basgarderob är det alla bör bygga upp från start istället för att köpa plagg som är på modet. Man bör investera i basplagg so67ca550452424f7d7427b6626212f526m håller då dessa ofta kommer användas mycket och tvättas ofta, därför är det av största vikt att det är av god kvalitet.

Givetvis finns en hel del regler angående vad som bör finnas i en basgarderob. Sanningen är dock att om du inte trivs i svarta kostymbyxor finns det ingen anledning att det heller ska vara ett måste i din basgarderob bara för att en regel säger så. Basplagg är, enkelt förklarat, de kläder som du använder och känner dig snygg i. Den perfekta basgarderoben består av färger som matchar bra med varandra. Om du har ett plagg som enkelt går att matcha med många andra plagg i din garderob och som du dessutom trivs i kan du räkna detta som ett basplagg.

Basplagg handlar alltså om kombinationer och det är det som är tanken med basgarderober från början, att basplagg ska passa till så många andra plagg som möjligt och gå att kombinera på många olika sätt. Det innebär att din basgarderob kan vara i rosa, limegrönt eller brunt. Det handlar helt enkelt om vad du trivs i och vad du enkelt matchar med dina andra kläder. Det finns inga måsten som “den lilla svarta”. Faktum är att “den lilla svarta” är helt onödig om du aldrig kommer att använda den. Din basgarderob är baserad på färger du gillar, modeller du gillar och kläder du bär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *